Απο Ανθρωπιστής ο Bono(U2) τώρα συνεργάτης της Monsanto.

Την υποστήριξή του και την συνεργασία του για ένα από τις ΗΠΑ σχέδιο έχει ανακοινώσει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των U2 Bono.
 Στην σύνοδο κορυφής της G8 που πραγματοποιήθηκε στο Καμπ Ντέιβιντ στο Μέριλαντ, η κυβέρνηση Ομπάμα συναντήθηκε ιδιωτικα με τους ηγέτες της βιομηχανίας για να ανακοινώσει την έναρξη της "Νέα Συμμαχία για την Ασφάλεια των Τροφίμων και Διατροφής», μια ενέργεια που έχει ως στόχο να ξεριζώσει την  αυτόνομη οικογενειακή γεωργία  σε όλη την Αφρική και την αντικατάστασή τους με τοξικα συστήματα μονοκαλλιέργειας και γενετικά μεταλαγμ'ενους σπόρους που ελέγχονται από πολυεθνικές εταιρείες όπως η Monsanto και ολο αυτο καλυμένο πίσω απο την καμπάνια "βοηθάμε την φτώχια στην Αφρική"και που ο Bono στηρίζει επίσημα πιστεύοντας οτι πρωτοστατεί εναντια στην παγκόσμοια φτώχεια.
Χαρακτηριστική ειναι μια φράση απο τις δηλώσεις του,και που μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω που αναφέρει"“They’re future consumers for the United States"
Ο μεγαλύτερος βλάκας στην ροκ οικογένεια τελικά? η ένας καλοπληρωμένο πιονάκι της Monsanto που κρυβετε π'ισω απο την μουσική του?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...