ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ DESTINY HEROES



1.Πως δημιουργήθηκαν οι Destiny Heroes;

Το σχήμα δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα μουσικό project στην Αθήνα στα τέλη του 2010 από εμένα και τον φίλο, καθηγητή, συνδημιουργό Γκικάκη Ηλία. Αφού έκανα ένα demo με τις πρώτες ιδέες άρχισα να ψάχνω μέλη για να γίνει full band.

2.Θέλετε να μας πείτε δυο λόγια για την τελευταία σας δουλειά ''Abandon The Ship'';

Το "Abandon The Ship" είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλεία σε κάθε επίπεδο. Στην παράγωγη, στην μουσική ,στα φωνητικά ακόμα και στον τρόπο που δουλεύτηκε,
ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε.
 

Είναι ένας δίσκος που δείχνει την μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Κατά μια έννοια είναι μια γροθιά απέναντι στις κακές γλώσσες που μας ήθελαν παιδιά.

3.Πιστεύεις ότι η ελληνική σκηνή είναι αρκετά ενωμένη σήμερα;
Πιστεύουμε η ελληνική σκηνή για πολλά χρόνια είχε παραμείνει προσκολλημένη σε κάποια συγκεκριμένα στερεότυπα.
όμως τελευταία παρατηρούμε πολλές ευχάριστες αλλαγές από τον τρόπο που λειτουργεί, τα standards τα οποία διαρκώς ανεβαίνουν, και στο τέλος έχεις ένα κοινό και μια σκηνή μουσικών που κατά την γνώμη μου παρουσιάζει μια ανοδική πορεία.

4.Σε τι ρυθμούς βρίσκονται η DESTINY HEROES;
Δουλεύουμε πυρετωδώς επάνω σε νέες ιδέες.
Θεωρώ ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε μετά από έναν δίσκο γιατί καθώς τον ετοιμάζεις, έρχονται φοβερές ιδέες που ανοίγουν τον δρόμο για τον επόμενο.
Σύντομα θα υπάρχει κάτι νέο…

5.Εάν υπήρχε μία μόνο λέξη για να περιγράψετε τους DESTINY HEROES ποια θα ήταν αυτή;

Απρόβλεπτοι

6.Πως βλέπουν το μέλλον τους οι DESTINY HEROES;

Γεμάτο σκληρή δουλειά. Γενικά προσπαθούμε να κάνουμε σταθερά βήματα τα οποία να προσφέρουν πραγματικά κάτι στη μπάντα. Θα θέλαμε στο μέλλον να εξακολουθούμε να έχουμε το ίδιο σπουδαίες ευκαιρίες ανάδειξης της δουλειάς μας, το όνομα μας σαν μπάντα να γίνεται ολοένα και πιο γνωστό και γενικά να είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε το πάθος μας για τη μουσική με ολοένα και περισσότερο κόσμο.Kaι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά.


7.Έχετε προγραμματίσει και άλλες εμφανίσεις στο μέλλον;
Προς το παρόν κάνουμε σταθερά βήματα. Υπάρχουν προτάσεις για Αθήνα και επαρχία ευελπιστούμε να κλείσουν οι συμφωνίες για πολλά live! Διάθεση υπάρχει και πολύ όρεξη.

8.Κλείνοντας θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες του FREEDOMWAY RADIO;

Θα θέλαμε να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ελληνική σκηνή και να δίνουν την ευκαιρία σε συγκροτήματα που παλεύουν για αυτό που αγαπάνε.


                                                Destiny Heroes lineup:
G.Raven - Vocals
Filip Zoidis - Guitar
G.Stanley - Bass

web:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...