Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ και οι φιλοι τους σε ενα δυνατο live για τα 20 χρόνια της μπάντας.

Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ κλείνουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή! Μία μεγάλη μέρα για εμάς. 
Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τέλος Φλεβάρη του 2018 «Η Χιονάτη και οι 9 νάνοι», καθώς και τραγούδια από όλη την μέχρι τώρα δισκογραφία τους. Από το 2006 μέχρι σήμερα κατάφεραν να μας δώσουν 8 δίσκους. 89 τραγούδια. Σταθεροί στις απόψεις τους. Δυνατοί και επίμονοι όπως τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Βήμα στο βήμα σε μια μεγάλη και δύσκολη περπατησιά.
Μαζί τους, φιλοξενούμενοί τους, θα είναι οι εξαιρετικοί Γιώργος & Εύα σε ένα ακουστικό σετ, δύο ιδιαίτερες παρουσίες του χώρου μας. Οι γνωστοί και φίλοι Σάτυροι οι οποίοι και αυτοί θα γιορτάσουν παρέα τα 11 χρόνια παρουσίας τους στη σκηνή μας και οι Dog in style, μία νεοσύστατη και άκρα δυναμική μπάντα!
Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο CROW CLUB Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27
https://www.facebook.com/CrowClubAthens/?ref=br_rs
Ώρα έναρξης: 21:30’

Είσοδος: 5€
Οι Μόνο Γυμνό είναι:
Νεκτάριος Θεοδώρου: ερμηνεία, ρυθμ. κιθάρα
Λάζαρος Μάρας: σόλο κιθάρα
Νίκος Κουτουλάκης: μπάσο
Ντίνος Τσακίρης: τύμπανα
Δισκογραφία:
2006 cd– Λόγια του γέρου μην ακούς, μα μην τα ξεχάσεις
2011 cd single – Τυφλό κορίτσι
2011 cd – Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά
2012 cd – Ανοίξτε τις πόρτες
2014 cd – Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε άνθρωποι
2015 cd – Μια πληρωμένη απάντηση
2017 cd – Η αγάπη είναι τραγούδι
2018 cd - Η Χιονάτη και οι 9 νάνοι
Επικοινωνία:
Facebook: 
https://www.facebook.com/monogymno/
Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCaDVmeUvr9vaoVrerXXBVxg
Δημοσίευση σχολίου

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...