Ατζέντα 2030-Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων υποδούλωση της ανθρωπότητας


Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών.
Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων
Η ατζέντα 2030 του
ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.
Η αποκωδικοποίηση των 17 σημείων της Ατζέντας 2030
Αυτό το έγγραφο δεν περιγράφει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβέρνηση εξαγοράς του κάθε έθνους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι «στόχοι» του παρόντος εγγράφου δεν είναι τίποτα περισσότερο από κωδικές λέξεις για την εταιρική διακυβέρνηση με την φασιστική τυραννική ατζέντα που σκοπεύει να φυλακίσει τα πολιτισμένα ανθρώπινα όντα των τσιμεντουπόλεων, σε ένα διαστραμμένα καταστροφικό κύκλο φτώχειας, ένδειας και λιμοκτονίας, ενώ ταυτόχρονα πλουτίζει τις πιο ισχυρά παγκοσμιοποιένες εταιρείες του πλανήτη. Όλα τα άρθρα που αναφέρουμε υπάρχουν μέσα στο terrapapers.com και ανεβαίνουν συνεχώς νέα, αναζήτησε τα για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση και για να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.
Στόχος 1: Το τέλος της φτώχειας σε όλες τις μορφές της παντού
Μετάφραση: Βάλτε όλους στην κοινωνική πρόνοια, στα κουπόνια τροφίμων, στα επιδόματα στέγασης και τα ενημερωτικά φυλλάδια που τους κάνουν σκλάβους υπάκουους στην παγκόσμια κυβέρνηση. Ποτέ μην επιτρέπετε σε άτομα ανοδική κινητικότητα για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Αντ’ αυτού, θα διδάσκεται μαζική θυματοποίηση και την υπακοή σε μια κυβέρνηση που παρέχει ελάχιστο μηνιαίο “επίδομα” για τα χρήματα βασικών αγαθών, όπως τρόφιμα και φάρμακα. Η ετικέτα θα ονομάζεται «εξάλειψη της φτώχειας» και θα φροντίζει ώστε να τρέφονται τα ανθρώπινα όντα τόσο, όσο, να σέρνονται και να δουλεύουν.
Στόχος 2: Τέλος της πείνας, επίτευξη επισιτιστικής ασφάλειας και η βελτίωση της διατροφής και η προώθηση της αειφόρου γεωργίας
Μετάφραση: Εισβολή σε ολόκληρο τον πλανήτη με τους GMO (γενετικά τροποποιημένους μηχανισμούς) και με διπλώματα ευρεσιτεχνίας σπόρων της Monsanto, αυξάνοντας την χρήση των θανατηφόρων ζιζανιοκτόνων υπό τον ψευδή ισχυρισμό της «αυξημένης παραγωγής» των καλλιεργειών τροφίμων. Να μετατρέπει γενετικά φυτά για την προώθηση ειδικών χημικών βιταμινών, ενώ δεν έχει ιδέα για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της γενετικής ρύπανσης ή να να διεξάγονται μεταξύ διαφορετικών ειδών γενετικά πειράματα απροκάλυπτα σε ένα εύθραυστο οικοσύστημα.
Στόχος 3: Εξασφάλιση υγιούς ζωής και την προώθηση της ευημερίας, για όλους και σε όλες τις ηλικίες
Μετάφραση: Υποχρεωτική διαταγή για εκατοντάδες εμβόλια με δηλητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες, απειλώντας τους γονείς με σύλληψη και φυλάκιση εάν αυτοί αρνούνται να συνεργαστούν. Ονομάστε τα φάρμακο-προγράμματα μαζική “πρόληψη” και να ισχυριστείτε ότι βελτιώνουν την υγεία των πολιτών. Όποιος αρνηθεί να φυλακίζεται.
Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962.
Στόχος 4: Χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμη ποιότητα της εκπαίδευσης και προώθηση των ευκαιριών διά βίου μάθησης για όλους
Μετάφραση: Προωθήστε μια ψεύτικη ιστορία και μια πιο απλοϊκή εκπαίδευση στα πρότυπα εκπαίδευσης που παράγουν υπάκουους εργάτες κι όχι ανεξάρτητους στοχαστές. Ποτέ μην αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν την πραγματική ιστορία τους. Γιατί οι Αμερικάνοι και το Smithsonian εξαφάνισαν την ιστορία της ανθρωπότητας; Γιατί το Isis κάνει κομμάτια τα μεγαλύτερα έργα τέχνης της αρχαίας ιστορίας στη Συρία και το Ιράκ; Η αρχαιολόγος Joanne Farchakh εξηγεί, στον Robert Fisk, ότι το Isis πωλεί τα αγάλματα και τις τοιχογραφίες που ζητούν διεθνείς έμποροι. Παίρνει τα χρήματα, παραδίδει τις αρχαιότητες και ανατινάζει τους ναούς και τα κτίρια για να αποκρύψει τις αποδείξεις για τις λεηλασίες.
Στόχος 5: Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση όλων των γυναικών και των κοριτσιών
Μετάφραση: Στην κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και τα τρίτα φύλα. Ο νόμος αυτός απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, κακιάς κουβέντας, ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ και blogs θα τίθενται εκτός νόμου.
Στόχος 6: Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους.
Μετάφραση: Επιτρέψτε σε πανίσχυρες εταιρίες να πάρουν τον έλεγχο της παροχής νερού στον κόσμο και να χρεώνουν μονοπωλιακές τιμές σε «κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς νερού» με την δικαιολογία ότι “διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα” Εδώ ταιριάζει γάντι η δήλωση του CEO της Nestlé Peter Bradeck μιλώντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»! Είναι γνωστό ότι η Nestlé κάνει μεγάλες μπίζνες με την εμφιάλωση νερού. Επίσης είναι γνωστή για τα μεταλλαγμένα της και τα προϊόντα της που είναι σκέτα δηλητήρια.
Στόχος 7: Διασφάλιση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους
Μετάφραση: Τιμωρείστε τον άνθρακα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, ενώ πιέστε υπέρ των καταδικασμένων να καταρρεύσουν επιδοτήσεις “πράσινης” ενέργειας για ανεγκέφαλους με επικεφαλής τους φίλους του Λευκού Οίκου που όλοι χρεοκοπούν μέσα σε πέντε χρόνια ή και λιγότερο. Τα πράσινα ξεκινήματα κάνουν για εντυπωσιακές ομιλίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά επειδή αυτές οι εταιρείες με επικεφαλής τούς διεφθαρμένους και όχι ικανούς επιχειρηματίες, πάντα χρεοκοπούσαν. Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελπίζουν να μην θυμάστε όλες τις φανφάρες γύρω από το αρχικό τους λανσάρισμα.
Στόχος 8: Να προωθηθεί η βιώσιμη, χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη, την πλήρη και παραγωγική απασχόληση και την αξιοπρεπή εργασία για όλους
Μετάφραση: Εξαναγκάστε τις μικρές επιχειρήσεις να εξαφανιστούν με την κυβερνητική εντολή τους κατώτατους μισθούς που οδηγούν σε πτώχευση ολόκληρους τομείς της οικονομίας. Εξαναγκάστε τους εργοδότες να προσλαμβάνουν ομοφυλόφιλους εργαζομένους ενώ η απαίτηση για τα επίπεδα των μισθών να βρίσκονται κάτω από μια κεντρικά σχεδιαζόμενη οικονομία εργασία που υπαγορεύεται από την κυβέρνηση. Καταστρέψτε την οικονομία της ελεύθερης αγοράς και αρνηθείτε άδειες στις εταιρείες που δεν υπακούουν σε ότι η κυβέρνηση υπαγορεύει.
Στόχος 9: Δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, την προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς εκβιομηχάνισης και προώθηση της καινοτομίας
Μετάφραση: Βάλτε τα έθνη σε ακραίο χρέος με την Παγκόσμια Τράπεζα, να ξοδεύουν χρήματα του χρέους να προσλάβουν διεφθαρμένες αμερικανικές εταιρίες για την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής που παγιδεύουν τα αναπτυσσόμενα έθνη σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο του χρέους.
Στόχος 10: Μείωση των ανισοτήτων εντός και μεταξύ των χωρών
Μετάφραση: Τιμωρείστε τους πλουσίους, τους επιχειρηματίες και τους καινοτόμους, κατάσχοντας σχεδόν όλα τα κέρδη από εκείνους που επιλέγουν να εργαστούν και να διαπρέψουν. Αναδιανείματε το κατασχεθέντα πλούτο προς τις μάζες των μη εργαζομένων ανθρώπινων παράσιτων που τρέφονται από μια παραγωγική οικονομία συμβάλλοντας παράλληλα στο τίποτα.
Στόχος 11: Κάντε πόλεις και τους οικισμούς χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλείς, ανθεκτικές και βιώσιμες
Μετάφραση: Απαγόρευση της οπλοκατοχής από ιδιώτες, με επίκεντρο τα όπλα στα χέρια της κυβέρνησης στους υπάκουους άνδρες των αρχών επιβολής του νόμου που κυβερνούν τους άοπλους, την κατηγορία των υποδουλωμένων φτωχών εργαζομένων. Ποινικοποιείστε αυτούς που ζουν σε πιο αγροτικές περιοχές με τη θέσπιση Αγώνες Πείνας του στύλ “προστατευόμενες περιοχές” που θα διεκδικήσει η κυβέρνηση ότι είναι ιδιοκτησία του “Λαού” ενώ δεν θα επιτρέπεται σε ανθρώπους να ζουν εκεί. Αναγκάστε όλους τους ανθρώπους να ζουν σε υπερβολικά πυκνοκατοικημένες αυστηρά ελεγχόμενες πόλεις όπου βρίσκονται υπό επιτήρηση 24/7 και υπόκεινται σε εύκολη χειραγώγηση από την κυβέρνηση.
Στόχος 12: Διασφάλιση των αειφόρων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής
Μετάφραση: Αρχίστε την επιβολή τιμωρίας με φόρους επί της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν κάτω από συνθήκες επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου που μοιάζουν όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε εκστρατείες κοινωνική επιρροής στην τηλεόραση, ταινίες και τα social media για τους ανθρώπους που είναι ντροπή τους που χρησιμοποιούν βενζίνη, νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα, για τη θέσπιση κοινωνικά κατασκευασμένων “ηλίθιων αρουραίων” που καρφώνουν τους γείτονές τους σε αντάλλαγμα για την πίστωση των τροφίμων. Δημιουργήστε Ρουφιάνους και “μαύρες κουκούλες”.
Στόχος 13: N' αναλάβει επείγουσα δράση για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και τις επιπτώσεις της
Μετάφραση: Ρυθμίστε τις ποσοστώσεις της κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε ανθρώπινο ον και να αρχίσει η τιμωρία ή ακόμα και η ποινικοποίηση για «αποφάσεις τρόπου ζωής», “lifestyle decisions” που υπερβαίνει τα όρια χρήσης ενέργειας που καθορίζονται από τις κυβερνήσεις. Καθιερώνεται απόλυτη παρακολούθηση των ατόμων, προκειμένου να παρακολουθείται και να υπολογίζεται η ενεργειακή τους κατανάλωση. Τιμωρείται η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων και πιέζονται οι μάζες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου οι πράκτορες του υπουργείου Μεταφορών και οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν την κίνηση του κάθε ατόμου στην κοινωνία, όπως μια σκηνή αντιγραμμένα από το Minority Report.
Στόχος 14: Διατηρείστε την αειφόρο χρήση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων για την αειφόρο ανάπτυξη
Μετάφραση: Απαγόρευση της αλιείας των ωκεανών, βυθίζοντας την προμήθεια τροφίμων σε μια ακραία έλλειψη και προκαλώντας ανεξέλεγκτο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων που βάζει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε οικονομική απόγνωση. Θα ποινικοποιήσουν τη λειτουργία των ιδιωτικών σκαφών και τοποθετήσουν όλες τις αλιευτικές δραστηριότητες των ωκεανών υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης κεντρικού σχεδιασμού. Μόνο θα επιτρέπουν ευνοημένες επιχειρήσεις να ασκήσουν αλιευτικές δραστηριότητες στον ωκεανό (και λαμβάνουν την απόφαση αυτή που στηρίζεται εξ ολοκλήρου στο ποιες επιχειρήσεις δίνουν τις περισσότερες συνεισφορές εκστρατείας να διαφθείρουν τους νομοθέτες).
Στόχος 15: Προστασία, αποκατάσταση και προαγωγή της αειφόρου χρήσης των χερσαίων οικοσυστημάτων, τη βιώσιμη διαχείριση των δασών, την καταπολέμηση της απερήμωσης, και να σταματήσει και να αντιστραφεί η υποβάθμιση του εδάφους και της ανάσχεσης της απώλειας βιοποικιλότητας
Μετάφραση: Ξεδίπλωμα Ατζέντα 21 για να αναγκάσει τους ανθρώπους να φύγουν από τη γη τους και να ενταχθούν στις ελεγχομένες πόλεις. Να ποινικοποιηθεί η ιδιωτική ιδιοκτησία της γης, συμπεριλαμβανομένων των αγροκτημάτων και των γεωργικών εκτάσεων. Ασφυκτικά ελέγχεται όλη η γεωργία μέσω μιας εταιρικής διεφθαρμένης κυβερνητικής γραφειοκρατίας κυβέρνηση της οποίας οι πολιτικές καθορίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Monsanto ενώ είναι σφραγισμένη από το Υπουργείο Γεωργίας. Απαγόρευση για τις ξυλόσομπες, της συλλογής ομβρίων υδάτων και την κηπουρική, προκειμένου να ποινικοποιήσουν την αυτοδυναμία και να αναγκάστουν οι άνθρωποι στην πλήρη εξάρτηση από την κυβέρνηση.
Στόχος 16: Προώθηση της ειρηνικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών για την αειφόρο ανάπτυξη, την παροχή πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους και η οικοδόμηση αποτελεσματικών, υπεύθυνη και χωρίς αποκλεισμούς θεσμών σε όλα τα επίπεδα.
Μετάφραση: Εκχωρήστε νομική ασυλία σε παράνομους αλλοδαπούς και «προστατευμένες» μειονοτικές ομάδες, οι οποίες θα είναι ελεύθερες να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα – συμπεριλαμβανομένων σε απροκάλυπτα εκκλήσεις για τη μαζική δολοφονία των αστυνομικών – επειδή είναι η νέα τάξη που προστατεύεται στην κοινωνία. «Συμμετοχική ιδρύματα» σημαίνει τη χορήγηση ευνοϊκών φορολογικών δομών και κρατικές επιχορηγήσεις σε επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν εργαζόμενους Ομοφυλόφιλους ή οτιδήποτε ομάδες είναι επί του παρόντος υπέρ των κεντρικών σχεδιασμών στην κυβέρνηση. Χρησιμοποιήστε τις ΔΟΥ και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες για επιλεκτική τιμωρία των δυσμενών ομάδων με τιμωρητικούς ελέγχους και παρενοχλήσεις, ενώ θα αγνοείτε τις εγκληματικές δραστηριότητες των ευνοημένων επιχειρήσειων που είναι φίλοι της πολιτικής ελίτ.
Στόχος 17: Ενίσχυση των μέσων υλοποίησης και την αναζωογόνηση της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για την αειφόρο ανάπτυξη
Μετάφραση: Θέσπιση εντολών του παγκόσμιου εμπορίου που παρακάμπτουν τους εθνικούς νόμους, ενώ θα παράσχεται απεριόριστη αρμοδιότητες σε εταιρείες όπως η Monsanto, η Dow Chemical, RJ Reynolds, η Coca-Cola και η Merck. Περάστε το παγκόσμιο εμπόριο συμφώνων που παρακάμπτουν τους νομοθέτες ενός έθνους και να παρακάμψετε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας για να βεβαιωθείτε ότι πιο πανίσχυρες εταιρίες του κόσμου διατηρούν πλήρη μονοπώλια πάνω από τα ναρκωτικά, τους σπόρους, τα χημικά προϊόντα και την τεχνολογία. Εξουδετερώστε τις εθνικές νομοθεσίες και απαιτείστε συνολική παγκόσμια υπακοή τις εμπορικές συμφωνίες που έχει συγγράψει ο πανίσχυρες εταιρίες και είναι σφραγισμένες από τον ΟΗΕ.
Ο «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον των Εθνών: Σήμερα έχει ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος. Πρόκειται για-έναν κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, έναν πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τις υπερεθνικές [οικονομικές] ελίτ εναντίον όλων των εθνών. Αυτός ο πόλεμος που χαρακτηρίζεται από την παλινόρθωση μιας Νέας Δουλείας, ονομάζεται «νεοφιλελεύθερη, παγκοσμιοποίηση» και διεξάγεται με μία σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου δούλου-πολίτη ώστε τελικά αυτός να υποταχθεί. Σιωπηλά όπλα και ψυχοκυβερνητική διαχείριση του φόβου, τηλενάρκωση, mind control, μη φονικά όπλα, υποτάσσουν για πρώτη φορά στην [γνωστή, γιατί υπάρχει και η άγνωστη] ανθρώπινη ιστορία το λογικό και το φαντασιακό ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Συνολική υποδούλωση του πλανήτη έως το 2030
“Τι γίνεται αν μεταξύ ανθρωπιάς και ψυχαγωγίας επιλέξουμε το δεύτερο;” Καθώς το έγγραφο του ΟΗΕ λέει, «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή της παρούσας ατζέντας από το 2030.”
Αν διαβάσετε το πλήρες κείμενο -και μπορεί να διαβαστεί- πέρα από τις κολακείες και τις δημοσιοσχετίστικες φράσεις, γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ατζέντα του ΟΗΕ πρόκειται να επιβληθεί σε όλους τους πολίτες του κόσμου, με τον εξαναγκασμό των κυβερνήσεων. Πουθενά δεν λέει αυτό το έγγραφο πως τα δικαιώματα του ατόμου θα πρέπει να προστατεύονται. Ούτε αναγνωρίζει καν την ύπαρξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρέχονται στους ιδιώτες από την ίδια την ΦΥΣΗ. Ακόμη και η λεγόμενη «Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου” αρνείται εντελώς στους ιδιώτες το δικαίωμα αυτοάμυνας, το δικαίωμα στην ιατρική επιλογή και το δικαίωμα για τον γονικό έλεγχο επί των δικών τους παιδιών. Ο ΟΗΕ δεν σχεδιάζει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβερνητική τυραννία που υποδουλώνει την ανθρωπότητα των τσιμεντουπόλεων, ενώ αποκαλεί το καθεστώς «βιώσιμη ανάπτυξη» «ισότητα» και «πρόοδο».
Ακόμα αναρωτιέσαι, γιατί τύποι σαν τον Bill Gates και άλλοι Επικυρίαρχοι ανάλογου βεληνεκούς, έχουν συμφέροντα στις ίδιες εταιρείες που προωθούν ετερόκλητα προϊόντα και υπηρεσίες, είναι μπλεγμένοι σε ευγονικές και πολυεθνικές διατροφής ταυτόχρονα όπως η Monsanto ενώ, επίσης ταυτόχρονα, είναι «φιλάνθρωποι» και «ευεργέτες».Υπάρχουν ανθρώπινα ζώα στο ιντερνέτ που εκθειάζουν τον Bill Gates επειδή, λένε, «τους έδωσε την δυνατότητα για ελεύθερο ιντερνέτ και ελεύθερη δημοκρατική διακίνηση ιδεών». Είναι τόσο ζώα [εδώ ζητώ συγγνώμη από τα ζώα] που δεν αντιλαμβάνονται πως σήμερα εν έτη 2015, έχουν τόση ελευθερία όση είχαν οι σκλάβοι στα αμπάρια που τους μετέφεραν στις αρένες οι Ρωμαίοι, ούτε μια στάλα παραπάνω. Το παίζουν και μεταφυσικοί τρομάρα τους, οι διεστραμμένοι παρεκκλίνοντες, ελευθέριοι αλκοολικοί και μαστουρωμένοι.
Αντιλαμβάνεστε υποθέτω, τι συνέπειες θα έχει για ολόκληρο τον πλανήτη, ακόμα και για χώρες που δεν υπέγραψαν εξ αρχής αυτό το νομοσχέδιο, έτσι και ψηφιστεί. Οι συνέπειες θα είναι άμεσες και σαφέστατα πρέπει να γίνουν αποδεκτές από παντού, καθώς το κέρδος είναι καθαρά παγκοσμιοποιημένο και τα μόνο που δε γνωρίζει σύνορα και φραγμούς. Όμως ενώ φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι το χρήμα αυτό που τους ενδιαφέρει και μιλούν γι’ αυτό, εν τούτοις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, άλλωστε μιλούν για κέρδη και ΚΕΡΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Ανάμεσα δε στα ΚΕΡΔΗ, το μεγαλύτερο όλων είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. Αυτό είναι όλο κι όλο και παλεύουν οι Φατρίες αναμετάξυ τους για να πετύχουν μια κάποια συμφωνία και να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ και ποιά τα προνόμια Του.
Η επιτυχημένη ταινία «Αγώνες Πείνας» (The Hunger Games) διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι εξαθλιωμένες και φτωχιές μάζες, ζουν κάτω από την τυραννία μίας ανεπτυγμένης τεχνολογικά και πλούσιας ελίτ. Άραγε παρουσιάζει κατά κάποιο τρόπο αυτού του είδους την κοινωνία που η ελίτ προσπαθεί να επιβάλλει μέσα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία προωθήθηκε από μία πολύ δυνατή διαφημιστική εκστρατεία και έτσι δεν πήρε και πάρα πολύ καιρό για την ταινία να γίνει αρκετά δημοφιλής ανάμεσα στους εφήβους και τη νεολαία. Μερικές φορές οι κριτικοί την χαρακτηρίζουν σαν το νέο Twilight (μία άλλη πολυδιαφημισμένη σειρά βιβλίων και ταινία στο νεαρό κοινό που επεδίωξε κι έκανε “αγαπητούς” τους βρικόλακες) καθώς οι «Αγώνες Πείνας» έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με αυτό: ένα νεαρό κορίτσι είναι διχασμένο ανάμεσα σε δύο αγόρια, μόνο που διαδραματίζονται σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους και οι βρικόλακες είναι άνθρωποι, ή μήπως όχι; Είναι πάνω από σημαντικό να τις δεις και να ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...