O αινιγματικός θάνατος του Jim Morrison μεχρι και σήμερα.

Ο ROCK HISTORY bY Freedomway Radio


 Ο Bill Siddons, γεννημένος το 1949, ήταν μόλις 18 χρονών όταν άρχισε να διαχειριζεται τους Doors από τo 1968 έως 1972. Μετά το θάνατο του Jim Morrison, κατάφερε να πείσει τα τρία εναπομείναντα μέλη των The Doors να κάνουν ακόμη 2 άλμπουμ.

Σαυτό το άρθρό της Wikipedia  λέει πως ΄ήταν το μόνο άτομο στις ΗΠΑ που επικοινώνησε η Pamela Courson αμέσως μετά το θάνατο του Jim Morrison. Κανόνισε την κηδεία και την ταφή μαζί με την Pamela όμως ποτέ δεν είδε το νεκρό σώμα του Jim λόγω του σφραγισμένου φερέτρου αλλα και την αποστροφή του να δεί τον φίλο του νεκρό.

Επίσης είπε ..: ''Θάψαμε σωστά τον Jim και αυτό ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα, το να διατηρήσουμε σιωπή γύρω απο το θάνατό του μέχρι να τελειώσουν όλα , γιατί είχαμε δεί τί είχε προηγηθεί μετά τον θάνατο του Jim Hendrix και της Janis Joplin''.

Θα έπρεπε άραγε να εμπιστευτούμε τον Bill Sidons; Πήγε στο Παρίσι να κανονίσει την κηδεία αλλα δεν είδε ποτε το σώμα του Jim για να πιστοποιήσει το θάνατό του.

Γιατί πήγε στη Γαλλία να δεί αν πραγματικά ο Jim έιχε πεθάνει απο τη στιγμή που δεν είχε σκοπό να το δεί με τα ίδια του τα μάτια και να το πιστοποιήσει;

Χμ....περίεργο,ε;


Δεν υπήρξαν επίσημες φωτογραφίες απο τη  γαλλική αστυνομία του σώματος του Jim Morrison. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ καμμία φωτογραφία και απο κανέναν με το νεκρό του σώμα.  Και ο  Bill Sidons  δεν το είδε ποτέ. Αν ο Sidons κοιτούσε μέσα στο φέρετρο θα έβλεπε πως ο Jim είχε πεθάνει με βίαιο τρόπο;;;Η οτι μπορεί το φέρετρο να ήταν άδειο;;;Η ότι ο Jim είχα απαχθεί;;

Εχετε ποτέ ακούσει για τη μυστηριώση εξαφάνιση του  Christopher Bollyn  και της οικογένειας του;
Τη μυστηριώδη εξαφάνιση της  Natalie Holloway;;Η μήπως την απαγωγή του Johnny Gosch;


Επίσης και τα 3 εναπομείναντα μέλη των Doors έχουν κάνει τις εξής δηλώσεις για το θάνατο του Jim Morrison :

Ray Manzarek
Σε μία  συνέντευξή του, είπε ότι όταν ήταν στον τάφο του Jim "Η ενέργεια που απλά δεν ήταν εκεί, φίλε."

Robbie Krieger
Σχολίασε ότι όταν ήταν στον τάφο του, δεν ένιωθε ότι ο Jim Morrison ήταν εκεί. 

John Densmore
Είπε ότι σκέφτηκε οτι ο τάφος ήταν πάρα πολύ μικρός  για το σώμα Jim Morrison.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...