Η ζωή είναι αλλού κι εσύ μόνο υπάρχεις!

Σε ένα ταξίδι, σε μια μουσική, σε έναν περίπατο, σε έναν καφέ με τη μοναξιά σου, τον σύντροφό σου, τον σκύλο σου ή με αγαπημένους φίλους, σε ένα βιβλίο, στον αγαπημένο σου ποιητή, στις λατρεμένες σου μουσικές, στα δύσκολα ακόρντα σου... Εκεί είναι η ζωή....!
Στις διαφωνίες, στους καβγάδες, στους έρωτες, στις λύπες, στην άθλια μοναχικότητά σου, στην ευτυχισμένη στιγμή σου, εκεί είναι η ζωή!
Στα δυσεπίλυτα προβλήματά σου, στα αδιέξοδά σου, στα ερωτηματικά σου, στα ωραία πρωινά σου, στα μεγάλα σ' αγαπώ σου, στο άθλιο εγώ σου.... Εκεί είναι η ζωή!!
Ούτε στο γελοίο πληκτρολόγιό σου, ούτε στην περιττή τηλεόρασή σου, ούτε στο "έξυπνο" κινητό σου, ούτε στο πολτοποιημένο μυαλό σου.
Άνοιξε την πόρτα της, δες μέσα και μείνε... Αναρωτήσου πόσο χρόνο έχασες μπροστά σε σκονισμένες -όχι πάντα απ' τον καιρό- οθόνες, μπροστά σε έρωτες εφήμερους και διαδικτυακούς, μπροστά σε μια πραγματικότητα που εσκεμμένα σε έβαλαν να αποφύγεις για να σε αποδυναμώσουν.
Άνοιξε το κελί σου, γιατί το ελάχιστο φως που μπαίνει μέσα από το ψηλό παράθυρό του, μόνο για λίγο σου αρκεί.... Θα το βαρεθείς... Κι αυτή η ανία, είναι χειρότερη από αυτοκτονία...
Άνοιξε το κελί σου.... Μάθε ότι το φως δεν περιορίζεται σε ένα φτηνό και ψεύτικο παράθυρο, συνδεδεμένο με καλώδια...
Τα αληθινά παράθυρα δεν έχουν καλώδια, ούτε φράχτες, ούτε ιούς, ούτε αυταπάτες....
Έχουν ένα μεγαλείο αδιόρατο στην αρχή... Που αν το συνηθίσεις, θα πάρεις μια γεύση από παράδεισο...
Βγες λοιπόν απ' την κόλασή σου, τη ματαιοδοξία σου, τα όρια που σου επέβαλαν και ΖΗΣΕ!!!
Αμόλυντος Αγγελιαφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...