Συνέντευξη με τον ΝΙΚΙΤΑ



Ο ΝΙΚΙΤΑ ΣΤΟ FREEDOMWAY RADIO



1.NIKITA η Τρίτη σου δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο "Back to life" πες μας λίγα λόγια; και ποιοι είναι οι συντελεστές αυτής της δουλειάς; 

Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους σε αυτήν την δουλειά. Οι συντελεστές είναι Γεωργίνα Καραχάλιου,Βασιλής Ποδαράς.Πέτρος Ξουφάρας,Πέτρος Χαραλαμπίδης,και Μάριος Δαούσης.

2.Το“Back to life” Τρίτη δισκογραφική δουλειά πες μου λίγα λόγια; Πόσα τραγούδια περιέχει;

Το Album περιέχει 4 τραγούδια. Το “I DIDN’T BELIEVE” μιλά για τη σημερινή κρίση στην Ελλάδα και το πώς ο κόσμος βιώνει όλη αυτή τη σημερινή κατάσταση. Όλοι έχουμε ανάγκη από αλήθειες και όχι ψέματα.

3. Από το “Back to life” τι θα ακούσουμε δηλαδή;

Έχει αρκετά στοιχεία του Αυστραλιανού ROCK και αρκετά δυναμικό Album και παράλληλα συνοδεύεται από εκπληκτικούς έλληνες μουσικούς . Θεωρώ ότι είναι ένας δυναμικός συνδυασμός.

4.Ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου;

Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Η αυστηρότητα μου μεγαλώνει παράλληλα με την αγάπη μου για τους άλλους. Αγαπάω πολύ δυνατά βαθιά και αληθινά.

5.Τι δεν αντέχεις με τίποτα στη δουλειά σου;

Την υποκρισία! Την σιχαίνομαι την υποκρισία που υπάρχει στο χώρο μας! Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να λειτουργήσω μέσα στο ψέμα. Δεν μπορώ να είμαι cool και ψύχραιμος με αυτό. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι. Και αυτό γιατί λειτουργώ με το αίσθημα, ζω με το αίσθημα και μέσα στην αλήθεια.

6.Είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα;

Θέλω να πιστεύω πως μπόρα είναι και θα περάσει. Είμαστε λαός που δεν το βάζει κάτω και το παλεύουμε,
 σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

7.Μέσα από την μουσική τι έχεις κερδίσει;

Πολλές και όμορφες στιγμές! Πολύ δυνατές, με πολύ τρέλα, πολύ αγάπη, πολύ δημιουργικότητα. Η μουσική είναι ένα ταξίδι και απλά το απολαμβάνω.

8.Πόσο πιστεύεις  στο Internet ως μέσο προβολής και επικοινωνίας;

 Θεωρώ ότι είναι το  Α και το Ω πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εδώ και πέρα. Γενικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εδώ και πέρα, πέρα από το ιντερνέτ όσον αφορά την ενημέρωση. Αυτή είναι και η ψηφιακή εποχή.

9.Yπάρχουν κάποια άλλα σχέδια που μπορείς να μας ανακοινώσεις; 

Θα ήθελα πολύ μα παίξουμε "LIVE" εφόσον πρώτα  αγαπηθούν τα τραγούδια και τα μάθει ο κόσμος… Άλλα είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος ειδή τα έχουν αγκαλιάσει και άκουα πολλά θετικά σχόλια. Πιστεύω ότι ο προορισμός της μουσικής πρώτα απ' όλα είναι να διασκεδάζει τον κόσμο και έχουμε μεγάλη ευθύνη πρέπει όλα να είναι σωστά στην θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...