Συνεντευξη με τα Γυμνα Καλωδια-video



Νέα τραγούδια από τα « Γυμνά Καλώδια»

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Γυμνά Καλώδια», Χρήστος Καλογράνης, πληροφορηθήκαμε για τις νεότερες εξελίξεις του γκρουπ, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν μουσική «έκρηξη».

Συγκεκριμένα, μετά το πρόσφατο κομμάτι «ραντεβού στην πλατεία», η μπάντα συνεχίζει και θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι τις ηχογραφήσεις, για μία νέα τριλογία, όπως μας ενημέρωσε ο τραγουδιστής της, η οποία και βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Πρόκειται για τη συνέχεια της «ιστορίας» του κομματιού «ραντεβού στην πλατεία», ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς οι ηχογραφήσεις.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια τα μέλη του γκρουπ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς είναι φανερό ότι το κοινό που τους ακολουθεί δηλώνει κατενθουσιασμένο και περιμένει πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Υπολογίζεται μέχρι τον Απρίλιο να έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο κομμάτι της «τριλογίας», ενώ μέχρι το καλοκαίρι αυτή να έχει ολοκληρωθεί με το τρίτο και τελευταίο κομμάτι.
Η μπάντα αποτελείται από τα ίδια άτομα εδώ και δεκαπέντε χρόνια, κάτι το οποίο δηλώνει απόλυτο δέσιμο, δεν είναι άλλωστε τυχαία η επιτυχία του γκρουπ.
Τα άτομα που απαρτίζουν τα «Γυμνά Καλώδία» είναι:
Χρήστος Καλογράνης: φωνή- κιθάρα
Θανάσης Μπουρίκας: τύμπανα
Παναγιώτης Ροντογιάννης: μπάσο
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την οποία θεωρούμε δεδομένη στη νέα τους δουλειά
Ο Χρήστος Καλογράνης ο τραγουδιστης της μπαντας Γυμνα Καλωδια μιλα στο freedomway radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...