Το υψηλής ποιότητας psychedelic post rock,Damirah από την Πάτρα.”

 Mιλάμε για υψηλής ποιότητας psychedelic post rock, από τα λίγα καλά που έχω ακούσει στην ημεδαπή τα τελευταία χρόνια.
Λιγα λόγια για αυτούς
Στο σταθερό μοτίβο που θέλει την ελληνική σκηνή να βρίθει ποιοτικής παραγωγής νέων σχημάτων και κυκλοφοριών, το νεοσύστατο και ανερχόμενο psychedelic post rock κουαρτέτο των Damirah, από την Πάτρα, έδωσε μόλις στη δημοσιότητα το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο “Asa Child, I Always Dreamed of Fire” και πραγματικά μας εντυπωσίασε.
Το εν λόγω κομμάτι θα βρίσκεται στην επερχόμενη full length κυκλοφορία της μπάντας, με τίτλο Lights and Guns and Fire”, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2017. Το track list της θα είναι το ακόλουθο:
Οι στίχοι προέρχονται από την ποιητική συλλογή «Αντάρτικο²», του Δημήτρη Γκιούλου και του Κωνσταντίνου Παπαπρίλη Πανάτσα και η απαγγελία έγινε από τη Στέλλα Μαγγανά.
Η μίξη και παραγωγή του επερχόμενου “Lights and Guns and Fire” πραγματοποιήθηκε από τον Σάκη Μπάστα στο Noise box Studio και το mastering από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στα Sweet spot Productions.
Υπεύθυνη για το artworkείναι η Πετρούλα Κρίγκου και για το layoutdesignοΔημήτρης Κατσένος.
Τα αποσπάσματα του videoείναι από την ταινία μικρού μήκους Entr’Acte”, σκηνοθετημένη από τον René Clair. Το βίντεο επιμελήθηκε η
Francesca Santarossa.
Ακολουθήστε τους Damirahστο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος:www.facebook.com/DamirahBand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...