Το “Αγαπώ & Πράττω “ διοργανώνει τον 2ο ετήσιο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Κυριακή 28 Μαΐου 2017


«ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ»
Ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο ιδρύθηκε το 2016 στην Κύμης Ευβοίας.
Σκοπός του Σωματείου είναι η παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας , οικογένειες, ή κοινωνικά σύνολα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλιβερίου –Κύμης και όχι μόνο. Ειδικότερα σε όσους χρήζουν οικονομικής βοήθειας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης και γενικότερα κοινωνικής μέριμνας την οποία αδυνατεί να καλύψει ο κρατικός μηχανισμός. Για την επίτευξη των σκοπών του, το Σωματείο θα διοργανώνει και θα διενεργεί πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα σε μη κερδοσκοπική βάση, με αποκλειστικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων ή πρώτων υλών προς την ολοκλήρωση του εκάστοτε στόχου. Στην πρωτοβουλία αυτή είναι ευπρόσδεκτη η συμμετοχή και η συνεισφορά όλων. Ειδικότερη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν άτομα με τις ιατρικές , κοινωνικές ,εν γένει επιστημονικές αλλά και καλλιτεχνικές ιδιότητες που τυχόν διαθέτουν.
Το μήνυμα μας είναι ένα.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα μας στο fb
https://www.facebook.com/agapwprattw/?ref=bookmarksΈνας αγώνας δρόμου για καλό σκοπό!
Το “Αγαπώ & Πράττω “ διοργανώνει τον 2ο ετήσιο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου , και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.
Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα γραφικά χωριά της Κύμης, Μονόδρυ-Βρύση-Κοίλι-Μονόδρυ, και αποτελείται από δύο διαδρομές των 10χλμ, 5χλμ τρέξιμο και περίπατο καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού 400μ. και Α.Μ.Ε.Α. 50 μ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μονoδρίου.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκοπός μας αυτή τη χρονιά είναι να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 11χρονος Κωνσταντίνος, μετά από σοβαρό ατύχημα.
Μπορείς να τρέξεις ή να περπατήσεις με παρέα. Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί, για να νιώσουμε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και να χαρίσουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον σε ένα συνάνθρωπό μας!
Μετατρέπουμε την αγάπη μας σε πράξη !
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...