Και βέβαια η Κούβα ήταν και είναι ρόκ. Η Αμερικάνικη προπαγάνδα και οι μαριονέτες της που λέγονται Rolling Stones.




Και βέβαια η Κούβα ήταν και είναι ρόκ.
Η Αμερικάνικη προπαγάνδα και οι μαριονέτες της που λέγονται Rolling Stones.

Tα όργανα της Αμερικανικής προπαγάντας άρχισαν να παίζουν μετα την επισκεψη του Ομπαμα στην Κουβα,την αμεσως επόμενη μέρα οι μαριονέτες και κατόπιν βέβαια εντολής του λευκού οίκου Rolling Stones βρέθηκαν εκεί για συναυλία θέλοντας να περάσουν το μήνυμα οτι στην Κούβα το κουμμουνιστικό καθεστώς ειχε απαγορέψει τα ροκ τραγούδια δεκαετίες τωρα,μεταξυ αυτών και τα δικά τους,τι σημαίνει αυτο?ειναι καιρός να ανοίξουν τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί οι  επιχειριματιες  Αμερικανικών συμφερόντων όπου θα αρχισουν να χαλιναγωγούν τον λαο της Κουβας αλλάζοντας  τον τρόπο ζωης τους και τις διατροφικες συνήθειες τους κ.λ.π(γνωστο το κόλπο χρόνια τωρα για τις πολυεθνικές εταιρίες).
Την παραπάνω είδηση  βεβαια την αναπαράγουν τα διεθνη μεσα παγκοσμιως,με τους τιτλους "οι Rolling Stones "σπανε" την απαγόρευση της ροκ στην Κουβα"και αλλα παρομοια.
 ας δούμε λοιπόν αν τα πράγματα είναι όντως ετσι!
Οι εμφανίσεις που έκαναν στην Αβάνα τις προηγούμενες δεκαετίες οι Rick Wakeman, Sepultura και Audioslave δηλαδή δεν ηταν ροκ?
Ένα απο τα γνωστά μουσικά club  στο κεντρικό σημείο της Αβανας φέρνει το ονομα  Τζον Λένον,ακομα ενα επίσης νυκτερινό κέντρο το οποίο μάλιστα ανήκει στο κράτος με την ονομσια Yellow Submarine»,παιζει  αποκλειστικά ροκ.
Το κρατικο ραδιοφωνο της Κουβας απο την δεκαετια του 70 εχει κανει εκατονταδες αφιερωματα σε Rolling Stones, Led Zeppelin  Τζίμι Χέντριξ,Janis Joplin.
Πολυ γνωστα βεβαια ειναι και τα Κουβανεζικα συγκροτημα ροκ οπως οι  είναι Silvio Rodríguez,Los Kent, Dimensión Vertical και αλλα.
Αντε να πουμε και για την συναυλεια των Manic Street Preachers οπου παρευρεθεί και ο ίδιος ο ο Φιντέλ Κάστρο.
Αυτά  λοιπόν και άλλα πολλά για το "απαγορευμένο ροκ στην Κουβα σύμφωνα με την Αμερικανική προπαγάνδα και τα θέατρα που λέγονται Rolling Stones,εαν έχετε χρόνο ψαχτε και εσείς.
Όχι άλλο κάρβουνο....Σας πήραμε χαμπάρι






(PHOTO John Lennon Park in Cuba.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...