To 3ο τους 'αλμπουμ κυκλοφορούν οι NORMA the band



Οι NORMA, η rock μπάντα από τα Γιάννενα, ανακοινώνουν την κυκλοφορία του καινούριου τους, τρίτου κατά σειρά, δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES».
Η δισκογραφική τους δουλειά αυτή κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Noisyland Recordings σε συμπαραγωγή των NORMA και του Πάνου Παπακώστα (Noisyπ).
Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (i-tunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.
To album «O TEMPORA, O MORES» περιέχει 8 τραγούδια της μπάντας, κάποια από τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε μορφή digital single. Τα κομμάτια όμως που περιλαμβάνονται στο δίσκο έχουν υποστεί remastering και περαιτέρω επεξεργασία.
Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι η συμμετοχή του τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα», Θάνου Ανεστόπουλου και η ερμηνεία του στο τραγούδι «Αρνηθείς», που αποτελεί μελοποιημένη απόδοση των στίχων του ποιήματος «Che feceil grand rifiuto» του Κ.Π. Καβάφη.

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...