Σειρά εμφανίσεων - Πέτρος Θεοτοκάτος Κώστας Παρίσσης μαζί.

Ακουστική περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα 14, 15, 16 Μαϊου

Δύο φίλοι απ’τα παλιά, συμπράττουν επί σκηνής μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με αφορμή τη συνεργασία τους στον επερχόμενο δίσκο του Πέτρου Θεοτοκάτου..

Στα πλαίσια της ακουστικής περιοδείας τους στη Βόρεια Ελλάδα, θα εμφανιστούν στο Gallery Café Bar στην Κοζάνη την Πέμπτη 14 Μαϊου, στο Κ2 Bar στην Έδεσσα την Παρασκευή 15 Μαϊου και στο 3 κι ο Κούκος στα Γρεβενά το Σάββατο 16 Μαϊου.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ιδιαίτερος εκπρόσωπος της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, που αγαπήθηκε με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Το πιστόλι στο πιάτο»  και το εμβληματικό «Θα χαθώ», έχει ακολουθήσει τη δική του πορεία στην ελληνική τραγουδοποιία, έχοντας κυκλοφορήσει έως τώρα έξι δίσκους και υπηρετώντας το ελληνικό ροκ με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Ενα "υπόγειο ρεύμα" με λυρική διάθεση, εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και απο αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του,όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας κ.α.ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ - KΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ
live @ Eightball Club & Live Stage (Θεσσαλονίκη)
Παρασκευή 5 Ιουνίου
Featuring: MAD SOULS – Melo dB

.... μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με αφορμή τη συνεργασία τους στον επερχόμενο δίσκο του Πέτρου Θεοτοκάτου..
ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ - KΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ
live

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ιδιαίτερος εκπρόσωπος της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, που αγαπήθηκε με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Το πιστόλι στο πιάτο» και το εμβληματικό «Θα χαθώ», έχει ακολουθήσει τη δική του πορεία στην ελληνική τραγουδοποιία, έχοντας κυκλοφορήσει έως τώρα έξι δίσκους και υπηρετώντας το ελληνικό ροκ με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Ενα "υπόγειο ρεύμα" με λυρική διάθεση, εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και απο αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του,όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας κ.α.

Κώστας Παρίσσης και Πέτρος Θεοτοκάτος live στο Eightball Club & Live Stage την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο μπάντες από τη Θεσσαλονίκη, οι Mad Souls και οι Melo dB.

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...